A történetekben szereplő események és személyek a képzelet szülöttei, az agyatok ki is vetíti őket élő emberek formájában. Minden hasonlóságtól eltérés csak véletlen műve lehet.

A világ keletkezése



A világ keletkezése

- Mi a véleményed a világ keletkezéséről?
- Nem hamarkodnám el a választ, mert ez lehet hogy még a gombatrip.


- Ha valamibe beavatkozol, legalább hallgasd meg a felek építő-alkotó javaslatait. Pláne, ha amúgy ez az egész nem is érdekel igazán.
- Miért?
- Sok leendő ellenségtől szabadulsz, még mielőtt azzá válnak.
- Miért válnának azzá?
- Ha leszarod a véleményüket, előbb utóbb arra a következtetésre jutnak, hogy nem bízol bennük vagy eleve azzal hálóztad be őket, hogy át lesznek verve.
- Miért lennének átverve? Én ezt úgyis jobban tudom náluk és ide is adták a hatalmukat.
- Mi van, ha mégsem?

- Ezt az interferenciát azonnal megszüntetjük.
- Miért?
- Az ilyesmit tiltják az Univerzum törvényei.
- Én megláttam benne valamit, amivel más következtetésre jutottam.
- Mit láttál meg ebben?
- Egy gigantikus gyógypogramot.

- Hogy jössz te ezekhez, te nyikhaj pöcs?
- Benne találtam magam és felnőttem a feladathoz.
- Na és ez mit jelent?
- Most már azt, hogy jössz te ahhoz, hogy ilyen hangon beszélj velem, te nyikhaj pöcs?

- Interferenciát fogsz szándékosan vetíteni?
- Úgy hívják műsorszórás.
- De ki az, aki ebbe önszántából belemegy?
- Másba ment bele önszántából, amihez ez szükséges.


- Hogy sikerült ezt így összehozni, hogy működjön?
- Sok múlt a hologram automatizmusán. Bár ahogy hallom az angyalokat, ahogy anyáznak, működik a filozófia azon túl is.
- De ki találja ezeket ki?
- Az élet.



Gyors problémamegoldás

- Te foglalkozol problémamegoldással?
- Igen, egy ilyen holovállalkozást vezetek.
- Mi ez a holovállalkozás?
- A Köztes világban egyszerre van jelen az anyag és a mágia.
- Értem. Érdekes lehet.
- Az is. De nem mindig kellemes.
- Na ez a probléma. Láttál már ilyet?
- Egyszer. Belülről.
- Belülről?
- Igen. Szerinted honnan értek az ilyesmihez?
- Te belülről oldottál meg egy ilyet?
- Igen.
- Hogyan?
- Gyors választ vársz, vagy van egy pár hónapod erre a beszélgetésre?
- A gyors választ választanám.
- Ugyanúgy, ahogy itt fogom.
- Mekkora energia befektetésre és áldozatra számítsunk?
- Az energiák befektetésére majd lesz egy izgalmas konstrukcióm és az áldozat olyan, hogy örömmel veszitek… egy kicsit később. Most nagyon ki fogtok akadni.
- Mi nem vagyunk az a kiakadós faj. Utoljára ilyen 25 642 éve fordult elő és fel is jegyezték az esetet a Bolygó Könyvébe.
- Értem. Első lépésben privatizálnom kell ezeket a dimenziókat.
- Ez mit jelent?
- Ez egy zárt stabil mikrokörnyezetet nyújt az anomália számára, ti pedig azonnal megszabadultok a problémától, mert innentől a probléma megoldása a tulajdonos dolga és felelőssége.
- Ha ezzel ilyen könnyen megszabadulunk a felelősségtől, akkor örömmel. Mi a következő lépés?
- A határaira felállítom a be- és kiléptetőkapukat és a Multiplex Mozikat.
- Kinek?
- Nektek.

Beszélgetés a teremtővel

- Üdvözlöm a nézőket, a mai műsoromban egy érdekes témát feszegetünk. Mai vendégem maga a teremtő személyesen!
- Üdvözlöm a nézőket.
- Ne haragudjon, de a műsoraimban vendégem volt már az atyaúristen, az Úr és isten is, mind azt állította magáról, hogy ő teremtett. Még Sátán is természetesen. Megtenné, hogy segít ennek a zavaros helyzetnek a megértésében?
- Az anomália gyökéroka az, hogy hibásan lett megálmodva az Egység és egy pontba szakadtak az eltérő fejlettségű szintek. Abból indulok ki, hogy maga a cél, az Egység Álma nem hibás, csak a hogyan lehet az, így erre a piaci résre meg is jelentem a megoldással. Ebben a műfajban nagyon precízen kell ám álmodni és közben sok olyan műveletet végzünk, aminek szubjektív megítélése lehet bizonyos látószögeken a teremtés. Az előző vendégei mind igazat beszéltek, mivel ha sok dimenzió nyúlik ide egyszerre, akkor mindenki egyes szám első személyben fogja önmagát érzékelni, ahogy én most, csak én tudom kezelni. Ezért vagyok én itt ebben a műsorban és nem egy elmegyógyintézetben ücsörgök arra várva, hogy csoda történik.
- Hogyan lehet ezt kezelni?
- Nem kell hasra esni önmagunktól és akkor simán megy.
- A teremtéshez jár felelősség is?
- Az első teremtések idején még nem volt ilyen. Aztán kialakultak a szabályok, ahogy kialakultak a társas együttélés szabályai. Megjegyzem ez most elég nagy gáz, hogy a hatalmat annak adtátok, akinek fogalma sincs mi az. Az rendben, hogy ő a legtisztább, de csak azért, mert ma született. Ám így nincs se tapasztalata, se felkészültsége és egy olyan rémuralom felé mentek, amiben ő csak most kezdi tanulgatni azt, amit ti már alapból tudtok. A szocializációra gondolok, ami felülről nézve úgy néz ki, hogy rajtatok egy gyermeki lény, aki simán felzabál benneteket, míg ti nem tehettek semmit, mert bármit tesztek ellene, az nagy felháborodást fog okozni. Így meg végetek és senkit nem fogtok érdekelni, mert ebben a zónában ti vagytok a kaja!
- Hogy lehet ebből szabadulni?
- Alakíts a világodon és a világ is megváltozik feléd.
- Hogyan?
- Ahogyan te is szeretnéd. Ehhez az kell, hogy megtanuld önmagad mások szemével objektíven látni, hogy észrevedd magadon azt, amiért ma másokat átkozol.
- Ez hogy jön ide?
- Átkokkal is lehet teremteni. Erre is alig gondol valaki.
- Hogy zajlik a teremtés emberként?
- 3D-ben? Ülsz abban a világban, amit teremtették és onnan tudod, mit kell teremteni, hogy látod magad körül.
- De ha látod magad körül, akkor azt valaki már megteremtette.
- Igen, én.
- Hogyan?
- Az ilyen erejű gondolatok szétterülnek az időben. Az első kvantumugrás mindenki életében akkor jön el, amikor megérti, hogy az Ok lehet a jövőben is. Azaz el tud szakadni a 3D folyamatos, múlt-jelen-jövő ok-okozati összefüggéseitől.
- Hogyan lehet azt lekezelni, ha valaminek az oka a számunkra ismeretlen jövőből érkezik?
- A belső nyugalmunk akkor is megmarad, ha közben kiakadunk. Általában az a konfliktus forrása, hogy a hogyan miatt akadunk ki, ami egyre fontosabbá válik azok számára, akik eddig azt hirdették, a hogyan nem fontos.
- Konkrétan te mit teremtettél, ami miatt tulajdonképp itt vagy ebben a műsorban?
- Nehéz lenne erre válaszolni, mert a válasz meghaladná a képzeletetek határait.
- Ha nem haladná meg, mit mondanál?
- A teremtő ebben a játékban csak a történet egyik fele. A másik, akiről majdnem mindenki elfelejtkezett az, aki ezt az egészet fizette. Őt már nem hogy toronymagasról leszarjátok, még jól ki is használjátok.
- Miben lehet meghatározni a teremtésedet?
- Ez egy inverz teremtés.
- Ez mit takar?
- Azzal teremtettem, hogy nem öltelek meg benneteket és nem pusztítottam el ezt a világot.
- Miért nem?
- Kitaláltam ennél egy jobbat akkor, amikor azon a problémán dolgoztam, hogyan lehet ezt ennek a lénynek tisztességesen kompenzálni.
- Hogyan?
- Ledolgozzátok és páran még akár galaktikus sztárokká is válhattok.
- Miért tennének ilyet?
- Erről a következő műsorban tudunk beszélgetni, ahogy meglátjátok ebben a karrier lehetőségét.
- Mi van, ha mi ezt nem akarjuk?
- Szereted a friss tejet?
- Persze.
- Meg is kérdezed a tehéntől, hogy akarja-e így ezt, ahogy a tejet adja, vagy nem is gondolsz a tehénre, amikor megveszed a tejet a boltban?
- Ha mi vagyunk a tehenek, mi a tej?
- Az érzéseid, amiket rezegtetsz.
- Akkor mi okkal lettünk teremtve?
- De más okkal, mint amivé vált a dolog.
- A tehenes hasonlattal, akkor ki a teremtő?
- Aki az ólat építette, bár vannak hangok, akik szerint, aki ezt fizette, mások azt suttogják, hogy aki az ötletet adta.
- Te mit így?
- Az ól körüli környezetet.
- Ez mit jelent?
- A windowst, bár uncsi csak ezen ücsörögni és van már egy saját böngészőm is. Várom a versenytársakat, hogy induljon a fejlesztői verseny. Inkább áttérek az informatikára, úgy minden sokkal érthetőbb.
- Ami majd egy másik adás témája lesz, sajnos elsuhant a műsoridő. A reklám után a Maszturbáló Agysebészek együttes frontemberével jövünk vissza, ne menjenek sehova!

Pókiszony fóbia

A pókiszony megértése talán a kulcs a legyőzéséhez. Vegyük elő a logikát! Hisz te hatalmas nagy vagy, a pók pedig hozzád képest icipici, téged mégis rémület tölt el.

Az első ami beugrik az, hogy lehetett ehhez köthető nem kellemes halálod, ami egy benned szunnyadó alsó világbeli/párhuzamos valóságbeli élmény. Nekem volt egy frontális balesetem és ugye én nem félek ám érzem olyankor igen erősen az ilyen szándékokat, amikor bizonyos emberek mellett ülök. Azaz előjöhet félelem ilyen reflexekből, ám ha nem félsz, ezek csak rajtad rezegnek és nem belőled.

A második eset sokkal valószínűbb. Képzeljük magunkat a pók helyébe, akik ilyen picik vagyunk és bármikor lecsaphatnak egy újsággal vagy ami rosszabb, rovarölőt fújhatnak ránk. Tenni kell tehát valamit. A pókoknak alapvetően 2D-s agyuk van, viszont okosak annyira, hogy képesek annál magasabb dimenziós műveletekre is. Erre jó példa a portia, aminek a hálós pókok a zsákmányai és ha azok nem eszik meg a hálórázogatós trükköt, akkor egy olyan 20 perc gondolkodás után a vadászpók fölülről ereszkedik alá pontosan ugorva áldozata hátára. A mi lakásbeli pókjaink azonban nem ilyenek.

Ők médiahadviselést nyomatnak egy olyan spirituális csatornán, ami okozza nálad a rémületet. Ők pont ezt a rémületet sugározzák arra nem gondolva, hogy az ember azonnal rátámad félelme forrására, ha teheti. Ott pedig simán megteheti, kivéve ha a pók olyan jó, hogy a rémülettől addig ledermedsz, amíg ő biztonságos helyre nem siet.

A jó hír ebben az, hogy működik a harmadik szemed, mert megetted rajta a médiacselt. A rossz az, hogy a dologban simán benne lehetne egy fajok közötti sikeres együttműködés, de ahhoz először le kellene fektetni a majmok előtt ennek az egésznek az alapjait, úgyhogy inkább higgyétek azt, hogy ilyesmi lehetséges. A pókok spirituális képességeit simán alkalmazni lehet "közös érdek" alatt mondjuk a lakás védelmi rendszerében. Cserébe én nem támadom őket. Más rovar így nem nagyon mer idejönni, én meg mondhatom az állatbarátoknak, hogy nekem pókjaim vannak és szabadon élnek valahol a lakásban.

Ja, én is érzem csak szarok rá. Így győztem le azonnal, így meg sem tudtam, hogy pókiszonyos vagyok-e egyáltalán.

Multiplex vetítés

- Te rohadt köcsög, kibasztál velünk!
- Na és így?
- Ó, köszönöm, áldott legyen a neved! Mit csináltál, hogy ilyen jó lett?
- Áthelyeztelek egy másik pályára.

- Miért nem azonnal kerültünk oda?
- Mert ti is azt hiszitek, hogy ez az admin szint olyan, mint a tiétek. Hogy itt találjátok a többiek feletti uralmat.
- Nem így van?
- Nem ám! Ha a többiek feletti uralmat keresed, az csak a játéktéren lehetséges.

- Akkor te hogy uralkodsz?
- Sehogy.
- Akkor hogy érvényesíted a hatalmad?
- Az admin szinten végzem el a beállításaimat. Ha ezek a beállítások jók, nem kell uralkodnom.

- Bárki admin szintre mehet?
- Bárki, aki felkészült rá.
- Te odaengedsz bárkit az admin felületre?
- Igen, csak te is mást találsz ott és én is. Minden attól függ, mire vagy jogosult.

- Hogyhogy nem uralkodsz? Akkor hogy vezeted a világot?
- A mozi vezetősége sem uralkodik sem a nézők, sem a mozi dolgozói felett.
- Az a másik pálya, ahova kerültünk, az hol van?
- Veletek nyílt egy új terem.

- Mi miért nem lehetünk itt?
- Mert tönkremenne a vállalkozás.
- Miért?
- Majd meglátod, hányan kíváncsiak rátok.

- Te leváltottad istent?
- Vigyázz ezzel, mert nem ugyanazt értjük ez alatt.
- Akkor isten elvesztette hatalmát?
- Dehogy! Osztalékot kap a nyereségből, de ennek a vállalkozásnak értő vezetésre van szüksége. A szakmai munka és a tulajdonosi szerkezet más és a tulajdonosnak is érdeke, hogy profik vezessék a vállalkozást.

- Szerinted miért lesz kevés nézőnk?
- Felzabáltok mindent ma és nem lesz semmitek holnapra. Arra meg senki sem lesz kíváncsi.
- Nálad sem tolonganak a nézők.
- Nem is nálam kell, hogy tolongjanak, hanem immáron a multiplex mozimban.

- Ez többistenhit?
- Nem, csak annak látszik. Minden teremnek meg van a maga adminfelülete.
- Akkor te ki vagy?
- Egy szakember, aki egy másik ilyen multiplex mozit már felépített.

- Elmondanád valójában mi folyik itt?
- Kizárt, hogy isten teremtette volna a világot, mert isten az állandóságban él és azonnal büntet minden változást. A hitetek logikája szerint akkor a teremtő csakis Sátán lehet. Azzal, hogy ti azt hiszitek, isten teremtette a világot, valójában egy puccsot hajtotok végre, aminek nem lesz jó vége. Ebbe avatkoztam be.
- Miből gondolod, hogy nem lesz jó vége?
- Mert felzabáltok mindent ma és nem lesz semmitek holnapra. Arra meg senki sem lesz kíváncsi. A nagy gond, hogy ti sem, ezért raboltok le más világokat, amíg fel nem zabáljátok azokat is.

- Vannak olyan hangok, akik szerint te börtönbe zártad istent.
- Ezek a hangok akkor gondolkoznak. Azonnali büntetést nekik!
- Igaz ez vagy sem?
- Ott álltam vele szemben és az volt a kívánsága, hogy egyedül szeretne lenni a világban. Kérése meghallgatásra talált.

Lezuhanó repülő fóbia

Mindenki attól fél, hogy egyszer lezuhan vele egy repülő, azaz elmondható, hogy ez korunk egyik meghatározó félelme. Tegyünk egy próbát és oldjuk magunk a ráció felől!

Első lépésként gondoljunk bele, mi az, amitől félünk pontosan. Erősen valószínű, arra jutunk, attól rémülettől fél mindenki, hogy percek telnek el a biztos halál gondolatával. Tehát a lezuhanó replő csak szimbolikája annak a félelemnek, hogy szenvedünk attól a gondolattól, hogy 100% a halál, mikor becsapódik a repülő. Az utastérben rémülten sikítozó emberekkel.

A halálkutatási meditációimban kerestem is arra a választ, mi történik egy zuhanó repülőn és sajnálattal kell megállapítanom, hogy én is elsiklottam valami mellett és ez a fizika. Ha ehhez társítjuk a logikát is, akkor arra jutunk, síri csend uralkodik közben az utastérben. Ugyanis az a nehézségi erő, ami éri az embert mindenkit arra késztet, nehogy a belső szerveik odapréselődjenek az ülésükre, így senkinek se ideje, se kedve nincs sikítozni.

Az a rémület pedig tutibiztos a földbe csapódás iránti gyors vággyá válik menet közben, azaz nem félni fogsz közben, hanem már ailg várod.

Szakmailag azt javaslom, ilyen esetekben az embernek elég csak nyugodtan elképzelnie, hol szeretne ébredni reggel az ágyában. Ja és mikor!

Pár szó az ezotériáról

Az ezotéria belső világot jelent. Azaz csak te tudhatod és ismerheted meg. A mai ezoterikus társaságok mesterei akkor vannak szereptévesztésben, ha kisajátítják maguknak a hozzájuk fordulót. Nekik nem az a dolguk, hogy megmondják helyetted, hanem az, hogy segítsenek rávezetni téged a belső útra. Aki így tesz, azt hülyének fogják a többiek tartani és le is marad, ki is marad a jó dolgokból. Ezek a jó dolgok pedig azok az előnyök, amiket a különböző égi társaságok nyújtani tudnak.

Akit valóban érdekel a belső világa és tudni akarja, miért is lényeges ez, annak egy kis tudományos magyarázat. A tudomány már felismerte azt, hogy a minket körbevevő világ egy gigantikus hologram. Ha magunk elé képzelünk egy papírt, amin egy hologramos kép van és abból levágunk egy pici darabot, amit lézerfénnyel világítunk meg, akkor nem a pici darabot fogjuk ott látni, hanem a nagy képet piciben. Azaz ha önmagadban vizsgálod önmagad egy pici szeletét, amit megvilágosodott fénnyel világítasz meg, akkor ott találod az egész világot piciben. Az ezotéria célja, hogy ezt az utat megtaláld.

Az összes lény, beleértve az angyalokat, idegen segítőket és mindenkit, akit ide lehet érteni mind két igazságú lény. Mégsem lehet egyikre se kijelenteni egyértelműen, hogy az lenne az igazság. Osho jól mondta, nem létezik olyan, hogy igazság. Csak hazugságok vannak és amikor azok kiderülnek, akkor a mögötte húzódó igazság csak idő kérdése, mikor válik hazugsággá. A digitális világ, ami meghatározza gondolkodásunkat, egyben le is rögzít minket valahova, mert az 1 és 0 világában az egyik mindig egyenlő az igazsággal.

Ha azt tekintjük kiindulópontnak, hogy csak egy igazság létezik, a másolatai valótlanságok, azok a valótlanságok is tartalmazni fogják az egy igazságot. Azaz ha az állítás szerint mi mindannyian ugyanazt a történetet éljük meg/át több nézetből/szerepből, abban benne van az is, hogy az egyik másolat jobb lesz, mint az eredeti. Vagyis a teremtmény fejlettebbé válik teremtőjénél, amit nem nehéz megérteni az okostojás kibermérnökök miatt, akik feltétlen egy embernél okosabb, saját képmásra teremtett célért küzdenek (tök menő dolog, ám nem nézik az ebben rejlő veszélyt), amit ma még megmosolygunk a kedvenc PC-nk előtt ülve, ám a mesterséges intelligencia megjelenésével is ugyanez a helyzet alakul ki.

Ha az informatikát és az ezotériát nem hangolod össze egy új, fejlett környezetre önmagadban, akkor azt önmagad a létére irányuló támadásnak is megélhet, amire a világ túlnépesedéssel reagálhat, mint ahogy a szervezet immunrendszere igyekszik kiiktatni a betegség/veszély forrását. A megfelelő emberek képzése létfontosságú. Ha tényleg van olyan, hogy előző életek, akkor te szívesen születnél le egy olyan világba, amilyen ez lesz 50 év múlva? Mert amikor tehetsz valamit, az ez az életed.

Mit tudsz tenni magadért és a világért a karosszékben ülve? Ha a kulcs önmagadban van, akkor fel sem kell állnod belőle. Logikus, nem?

Cápafóbia

Első információ, hogy a cápa utálja az emberhúst. Azért van ennyi cápatámadás, mert a cápa viszont imádja a fókát és a szörfösöket alulról annak nézi elsőre. Felvetődött már valakiben az a gondolat, hogy a cápatámadásnak sok túlélője van? Igen, beleharap az emberbe, aztán rájön, hogy ez az a szar ember és továbbáll.

A helyes viselkedés szerintem az (és ezt szakértőként mondom annak ellenére, hogy soha nem láttam cápát közelről, csak TV-ben), hogy az ember nyugodt marad és felismerhetővé teszi magát a cápa számára. Ha mész az utcán és megcsap a kajaszag, te is továbbsétálsz, ha kiderül, hogy nem szereted a hamburgert. Így tesz a cápa is annak figyelembevételével, ha éhes vagy és nincs más a közelben, te is ráfanyalodsz a hamburgerre.

Az első emberi reakció, ha meglát egy cápát, hogy nagyon megijed és kapálózni kezd. Ez olyan neki, mintha téged ínycsiklandozóan csapna meg a hús illata. Ahogy kapálózol, úgy válsz számára egyre hívogatóbbá. Mint ahogy neked is, ha az utcán állsz és kajás vagy. Statisztikai értelemben a cápatámadások száma elenyésző, csak az emberben kelt rémületet a nagy fogakkal rendelkező félelmetes ragadozó képe.

Egyszer láttam egy videót, amiben egy hajóról horgászva egy másfél méteres cápa akadt horogra. Ahogy fárasztották és húzták közelebb a hajóhoz, a cápa megpróbált lejönni a horogról és mindenféle csapkodó mozdulatokat tett a vízben. Egyszer csak megjelent alulról egy hatalmas sügér és egy nagy hamm-mal bekapta egyben a cápát, majd lemerült. Felvetődik a kérdés, ha erre egy sügér képes, akkor csakis azért nem félünk tőle, mert nem maradt senki, aki erről beszámolhatott volna. Hisz ha egyben bekapnak, az mégis más, mint ezek a félelmetes csócsálók, akik rémtetteivel tele vannak az újságok.

Kínában menő a cápauszonyleves és senki sem sajnálja a cápákat, akiket csak egy pici uszonyért halásznak le, majd visszadobják utána őket a vízbe. Közben ahogy tűnnek el a cápák mindenhonnan, szépen elszaporodnak a zsákmányállatok. De lehet, ez az evolúció versenye, hisz az eltűnt cápák kajáit meg az ember halássza le.

A szoftveres

- Mit nézel egy nőben?
- Elsősorban a hardvert, mert ugye szoftverfejlesztő vagyok.
- Mit jelent ez pontosan?
- Milyen proci van benne, milyen a RAM, no meg az sem árt, ha eleve jó programok futnak az agyán. A verziószámot emelni tudom, meg sok ilyesmit is. Ezért a beszerzésnél inkább a vas a lényeg, sokszor meg is éri a befektetett munka, ha sikerül harmóniába kerülnie az új programokkal és frissítésekkel.
-Te embereket programozol?
- Ó, azok a régi szép idők, amikor a jogos önvédelem címén csak úgy megtehettem... Most más idők járnak, épp piaci bevezetésben vagyok...
- Mit vezetsz be és hova?
- Az ÉlményParkot a Mennyben.
- Ez mit jelent ránk nézve?
- Megváltozik az energiaáramlás eddig rendje. Sok volt a gond ezzel az elavult és korrupt analóg irányítási rendszerrel, amit a Szíriusz próbál visszafrissíteni és a modern kor jegyében áttérünk a sokkal igazságosabb, egyéni teljesítmények szintjét jegyző digitális formára. Ez után senki sem tudja másra terhelni a saját bűneit és az eddigieket is visszamenőleges hatállyal felülvizsgáljuk, majd korrigáljuk. Nekem ez nagyon jó dolog, mert azonnal ismertté válok az univerzumban, mint szoftveres megoldásokat nyújtó holovállalkozás.
- A romantika hol helyezkedik el az ön életében?
- Mindenki keressen egy jó vízöntő horoszkópot. Bár ez eddig is titokban maradt ott.
- Ön hogyan udvarol?
- Nehéz dolog ez, mert az udvarlásban elvárják a hazudozást, ami nem méltó egy fejlett emberhez. Azt meg nem mondhatom egy nőnek, hogy érdeklődést mutatnék a testnyílásai iránt, így az egészet betettem azok az ügyek közé, amik majd maguktól megoldódnak és tök másra koncentrálok.
- Kihez hasonlít a párkapcsolati hozzáállása? Lehet filmalak is.
- 7/9-ére és még a szitu is nagyjából stimmel, már ami a kollektív tudatból átlépést jelenti az egyéni tudatba. Szóval nem nagyon ajánlatos a romantika, mert valaki könnyen a gyengélkedőn köthet ki.
- Ön el tudja képzelni, hogy egy nő önre kattanjon?
- El és itt jön a képbe a fönn megmaradt 3 fogam, kicsit komolyan vették a srácok a mindent rendeljünk alá a célnak programot, akik eddig vezettek és inkább a mélytranszt választottuk. De megérte, mert...
- Hogy akarja megoldani ezt a problémát?
- Ez sajnos hardveres probléma, ami ugye nem az én asztalom. Majd keresek egy hardverest, addig meg főzeléket eszem és van egy jó darálóm is. Ma még gyrost is ettem így, igaz külön kellett kérni a szószokat és ilyenkor mindig hülyének néznek.
- Nincs ennél azért nagyobb hatalmad?
- De van, csak nem vagyok az az odaszólós típus. Szeretem az ilyet magam intézni.
- Odaszólni? Hova?
- Eddig ezek a kegyetlen emberek így szerezték az energiát. Lefordítva áldozatként mutatták be magukat, hogy a Szív megsajnálhassa őket. Ám a digitális átállással ez a probléma is a múlté, mert az energia a Központi Energia Bankon keresztül érkezik immáron. Azaz a revízió után könnyen lehet, hogy egyesek hatalmas tartozásokat halmoztak fel és ha valaki, ők igazán jól tudják, hogy a bankkal nem érdemes szívózni.

A valóság határa

Képzeljetek el egy toronyházat, ahol minden emelet egy olyan szintet jelent, ahol az irodák helyén egy-egy valóság van. A szintek egy-egy adott ügy szempontjából határozzák meg a fejlettségüket, de létezik egy általános sztenderd szerinti is, ezt tekinti mindenki irányadónak. Azaz alapban mindenki ebben a toronyházban van valahol, valamelyik emeleten valamelyik irodában.
A tudathálózat felől megközelítve egy szint megfelel egy mobilszolgáltatónak, aki azon belül is helyezheti eltérő csomagokba az ügyfeleket.


Mint említettem ez egy olyan rendszer, ami tetszőleges szempontok szerint leparaméterezett elvárásoknak is megfelel, azaz alkalmas arra, hogy mindenkit a számára legmegfelelőbb valóságba helyezzen. A kimentéseknél jöttem arra rá, ha ezt így folytatom, annak sosem lesz vége, így a következő lépés azok egy húzással történő kivitelezése.
 
A legnehezebb melók azok, amik határt jelölnek ki. Akik ilyen határtartományba kerülnek, azok világát egy példával illusztrálom. Hol húzódik az álom és hol a valóság határa? Vajon ez a határ közöttük közös? Vagy van valaki közöttük? Most már biztosan van, hogy létrejött az ÉlményPark. Ez az ÉlményPark teljesen más filozófiával kezeli és értelmezi a világot, mint az eddig megszokott ezoterikus világkép, így hamarosan megjelennek az eltérő területek itteni szakértői is. Akik egyike lehet, hogy te vagy leszel. Amit én csináltam az, hogy megalkottam a rendszer kereteit. Mintha egy linux 1.0-át írtam volna.

Igen ám, de ebben a környezetben nincs sok idő ezzel pöcsölni, míg lassan elterjed és ismertté válik és nem is akarom, hogy olyan nagyon ismertté váljon. Lehet, hogy egyszer majd csak úgy eltűnök a netről ilyen minőségemben, ám most még elég jó móka és elütöm az időt egy kreatív faszsággal is. Egy véletlen folyamán valaki tudata visszajött a jövőből és le tudtam frissíteni egy újabb verzióval a linuxomat, így mentesültetek attól, hogy apránként fejlődjön fel és minden sokkal olajozottabbá vált. Ettől függetlenül a fejlesztés nincs megtiltva azok számára, akik képesek precízen álmodni. Békeidőben természetes lenne, hogy megtartsa a fejlődési idővonalát, az új helyzet békés értelmezésében viszont a magasabb dimenziós műtét orvosi eszközeit modernizálta valaki.


Egy fejlett lény sem okoz olyan felfordulást, aminek káosz/összeomlás a vége. Olyat viszont okozhat, ami rendszerszinten végez egy gigantikus oldást és vele együtt helyezi az elemeket az új rendeződésbe.

Akik az álom és valóság határán élnek olyan emberek, akik tudata a két világ közé rekedt. Az agyatok ugyanúgy vetíti tovább nektek a (fizikai) világot, így gyanítom hogy ebből olyan sokan nem vettetek észre semmit. Illetve valamiért itt vagytok és ezt érdeklődéssel olvassátok. Aki totál hülyeségnek tartja, nem téved nagyot, mert ( neki) az is! Ám vannak itt olyan emberek, akik a valóságérzékelés egy másik dimenziójában léteznek és ez nem mindenkinek olyan jó dolog. Ha ez a határ beindul, megszűnnek ezek a problémáik és ez azoknak lesz köszönhető, akik először teremnek ott, ahol lenniük kell(ene). Ha a tudatpozíciód változik, változni fog az életed is, mert az egyik mindig leköveti a másikat. Mentális rajt-cél programozással amúgy is ki lehet jönni minden élethelyzetből és azért jó a holoGPS hozzá a fejedben, hogy amikor kijössz, oda is érkezz, ahová szeretnél.

Az álom és valóság határán a megvitatni való dolog az, vajon mennyi teret engednek a valóság keretei a mágiának. A valóság elfogadja a csoda létezését, ami egyenlő azzal, ami normál üzemben a határ túloldalán folyik. Vannak olyan tudatok, akik már elhagyták a fizikai környezetüket és örömmel is kerültek a határtartományba, ahol nekik az a dolguk, mennyire engedik a valóságot az álmaik (=spirituális valóságok) közé. A közös zónájukat megvalósult álmok világának is nevezhetném. Ahol harmóniában, sikeresen megtörtént a két világ egyesülése (önmagadban), azok az emberek biztosan túlélnek mindent, hisz elsődleges vetítőkké válnak.

Amikor azt mondom halál, a lélek nem kifelé, hanem befelé távozik. Az álmaid felé. Ha befelé távozik, miért félsz tőle? Pár válaszom már van erre, de ide most az illik, hogy azért, mert csak egy valóságban hiszel. A hit pedig nem követel bizonyítékot, csak a tudás.

Videojáték (holojáték) elmélet

A videojáték elmélet a nyugati gondolkodású ember számára magyarázza el érthetően a világot. Gyorsan és könnyen meg lehet érteni, azaz az átlagember nagy félelme a múlté, hogy ez zavaros és túl sok információ. Ha ezt megérted, attól még lehet (neked) zavaros, ám a túl sok információ helyett elég egy pici is, ami a megfelelő megértési keretek szintjére ugrasztja a tudatod. A belső Te örülni fog neki, mert végre észreveszed a neked küldött jeleit, amiket sosem veszel észre a külvilágban, mert mindent a véletlennek tulajdonítasz.
Ha elképzeled magad, mint aki egy holografikus kalandjátékban játszik és tudod, milyen lehetőségeid lennének, ha te ülnél a gép előtt, mindjárt nem is lehetetlen az, hogy akár egy véletlenül rápillantott újságban csak neked szóló üzenet legyen.

A keleti filozófiák is frankón elmondják, csak abból a nyugati ember keveset fog érteni. Amúgy a spirituális valóságok olyanok, mint a neten egy-egy weboldal és a tudatod a böngésző. A legtöbb embernek böngészője tele van malware és más vírusokkal, amik nem engedik a kényelmes böngészést. Ezért olyan nehéz (tudatosan) meditálni. Nem nehéz, csak meg kell tanulni ezeket (jól) használni.

Mit is mondanak a keleti filozófiák? Bízz önmagadban meg ilyesmik.

A nyugati filozófia, ami most épp középről árad meg azt mondja, hogy ez, amiről beszélek egyfajta kiterjesztett valóság. Hisz a cél az, hogy amit álmodsz az megvalósuljon. Ezzel ki is terjesztetted, ha sikerül.

Holoszoba telepítés

1. Ahhoz, hogy a kívánt mélységben legyél képes meditálni, meg kell állítanod magadnak a világot
2. Ehhez az összes dologtól, ügytől és embertől meg kell szabadulnod, hogy csak Te legyél és a figyelmed a belső világra tudd összpontosítani
- ne vedd fel senkinek a telefont és ne is hívj vissza senkit (egy idő után maguktól eltűnnek, csak páran maradnak, akik nem sértődtek meg)
- gondoskodj arról, hogy legyen valaki, aki intézi a világi dolgaidat (számlák, pénzügyek)
- amikor eljön az ideje, vedd ki a mobilkártyád és kösd ki a csengőd is (így nem tudják megzavarni sehogy azokat a meditációidat, amik fontosak neked)
- el kell jutnod oda, hogy egész nap ne történjen veled semmi (közben az életed beáll magától egy olyan helyzetbe, hogy alig várod, hogy hazaérj és egyedül lehess, mert a belső világ izgalmasabb lesz a külsőnél)
3. Figyelem! Ha telepíted magadnak a Holoszoba appot, dimenziószintedtől függően kerülhetnek a múltba ezzel kapcsolatos események. Azaz lehet, hogy megteszed most, bár ahogy olvasod, tudod, hogy az 1. és 2. pontok már megtörténhettek. A jelen 3D-ben is képlékeny.
4. A Holoszoba telepítéssel jelentősen megkönnyül és felgyorsul a dolgod, ha megértetted, hogyan működik. Mivel csak tiszta energiarendszerrel sikerülhet, minden bizonnyal már magányos vagy és rég is szexeltél
5. Ha a szobádban/lakásodban vagy, akkor téren és időn kívülre kerül a tested és függetlenedik a külvilágtól, azaz attól a valóságtól, amit az agyad vetít neked (az ablakon kívül pedig amit látsz, az csak egy sima projekció)
6. A kulcs az, hogy ez után már úgy közlekedhetsz valóságok között, hogy a saját nézőpontodból ugyanabban a világban vagy, mint eddig voltál (a tudatod feljebb van, mint a fizikai sík és állandó külvilág mellett utazol, ezért célszerű a minimumra szűkíteni a társas érintkezéseket) és minden esetben, amikor elhagyod a lakásod, nem abba a valóságba mész ki, amiből legutóbb kimentél... amíg tart a meditációd
7. Az elején minden bizonnyal át kell jutnod a Pszichológusok Völgyén, innen tudod hogy már majdnem ott vagy, hogy ennek a gyakorlatban is nekikezdj
8. Amit én csinálok az, hogy biztosítani tudjam neked a stabilitást, ami jócskán megkönnyül, ahogy gondolatban (a kellő komolysági mélységgel) elindítod ezt az appot
9. Eddig az volt a divat, hogy soha nem mondták meg előre, hogy mire számíthatsz, ám eddig az sem volt divat, hogy minőségi embereket keressenek (akiket nem riaszt el, hogy egyszer eljön az idő, amikor a meló fájdalmakkal, nélkülözéssel és kitartással jár), akik nem gerjednek haragra, ha nem azt kapják, amire számítottak (mindenki arra számít, hogy gyors lesz, kényelmes, könnyű és nehézségektől mentes)
10. A visszatérési szándékot valószínűleg nehezen fogják tolerálni, ám egyszer eljön az idő, amikor úgy érzed, ezt kell tenned (ha nem, akkor maradsz abban a pozícióban, amiben vagy egyfajta állandóságban, amiben viszont a megfigyeléseim szerint öregszel)

11. Nem tudom mi történik akkor, ha ebben a helyzetben egyszer meg is halsz (gyanítom olyasmi, mint a meditáció közben eltávozó szerzetes), mivel én visszatértem, hogy megmentsem azt a világot, amit a saját valóságomnak hiszek (egy probléma leképezése a Külvilágra)
12. Az egyik garanciám lehet, hogy Te vagy, akinek dolga az, hogy Engem leállítson/megállítson, ha (szándékomon kívül) elszállna az agyam (ebben az esetben rendelkezel a hivatalos leállítókódokkal, amikkel könnyedén sikerül)

13. Ha szándékosan szállna el az agyam, akkor a Te személyed helyes kiválasztása a garancia arra, hogy építő-alkotó szellemben improvizálsz

Barátok közt

- Te ennyi mindent tudsz?
- Nem semmit sem tudok. Csak akkor, abban a pillanatban. Nem is emlékszem nagyon ezekre, amiket most olvastok, mert csak az elejét írtam valósidőben. Amikor megjött a leállításomra elindított mágia, átváltottam és megírtam a múltban, amit kellett, most pedig csak beillesztettem. Így lett kész az Anyag akaratotok ellenére.
- Ezért meg fognak minket büntetni.
- Tudom! Ugye megérted, miért nem akarom a rendszeredet ide importálni?
- Hogyan úszhatnánk ezt meg?
- Úgyis annyit beszélsz a barátságról. Nos ha ez barátok között marad, nincs is semmi félnivalód.

Világvége

Ha a világnak vége lett, akkor kellett, hogy keletkezzen is